Online shop (1/4)

Speciaal aanbod: U krijgt 10% korting voor aankopen met een bedrag groter dan 500 EUR!

Klik hier om ons te contacteren indien u handelaar bent!

500 ml: x 14,00 EUR

Ornidyn

Ornidyn is een natuurlijk voedingssupplement op basis van plantenextracten en hun etherische oliën. Het stimuleert de eetlust bij situaties die gepaard gaan met tekenen van stress en conditievermindering. Het onderdrukt de oxidatie van vetzuren in de darm. Ornidyn bevordert de gezondheid in periodes die gepaard gaan met koorts en infecties. De actieve bestanddelen activeren de stofwisseling wat resulteert in een groter uithoudingsvermogen. Ornidyn activeert het immuunsysteem en stimuleert de weerstand op een natuurlijke wijze. Het helpt de duiven om zich te verdedigen tegen schadelijke micro-organismen.

Samenstelling

500 gr: x 21,00 EUR

Enterocur

Een natuurlijk silicaat dat zorgt voor de bescherming van het darmslijmvlies. Enterocur versnelt efficiënt de eliminatie van verstorende elementen dankzij z'n hoog selectief fixatief vermogen.

Samenstelling

700 gr: x 21,00 EUR

Vigoramine

Een complex van vitaminen, aminozuren en oligo-elementen,die het dagelijks rantsoen van de duif in evenwicht houden.

Samenstelling

500 ml: x 11,00 EUR
1000 ml: x 19,00 EUR
5000 ml: x 85,00 EUR

Vior

Een natuurproduct op basis van plantenextracten en zwakke organische zuren, een bron van oligo-elementen en van mineralen. Verbetert de algemene conditie van de duiven.

Samenstelling

125 ml: x 10,50 EUR
500 ml: x 31,50 EUR

T-cur

T-Cur bevordert het in conditie brengen tijdens de lente, onderhoudt een optimale conditie tijdens het vliegseizoen en zorgt voor een mooie roze huid van de borst.

Samenstelling

500 ml: x 10,50 EUR
5000 ml: x 94,50 EUR

Oligofertil

Oligofertil is een drinkbare mineralen oplossing die de duiven voorziet van calcium, fosfor, oligo-elementen en essentiële aminozuren. Garantie voor een goede vruchtbaarheid en een perfecte groei van de jongen.

Samenstelling

80 caps: x 16,00 EUR

Energetic Caps

Een bron van onverzadigde vetzuren die gemakkelijk verteerbaar zijn. Deze gedwongen vetvoorraad draagt bij tot een supplementair uithoudingsvermogen.

Samenstelling

500 ml: x 14,00 EUR
5000 ml: x 120,00 EUR

Performoil

Performoil verenigt de krachten van de Omega 3 en 6 vetzuren. Het verhoogt de musculaire tonus en vergemakkelijkt het behoud van het lichamelijk evenwicht tijdens de vlucht.

Samenstelling

500 ml: x 14,00 EUR

Vitamolt

Vitamolt levert een supplement aan vitaminen en aminozuren die essentieel zijn voor de aanmaak van een kwalitatief verenkleed.

Samenstelling

100 gr: x 16,00 EUR

Powergamma

Dierlijk eiwitconcentraat op basis van gevriesdroogde biestmelk. Vrij van pathogene kiemen. Dierlijk eiwit is niet alleen levensnoodzakelijk maar zeer belangrijk om de vliegprestaties bij duiven te verhogen. Bovendien hebben de snelgroeiende nestjongen een zeer grote behoefte aan hoogwaardig dierlijk eiwit. Power gamma is zeer rijk aan immunglobulines. Heeft een ondersteunende werking bij dunne ontlasting.

Samenstelling

650 gr: x 65,50 EUR

Protovit

Protovit is een zeer licht verteerbaar hoogwaardig eiwitconcentraat. Duiven dekken hun enenrgiebehoefte voor 90 % uit hun vetreserve en voor 10 % uit hun eiwitreserve. Dit betekent dat duiven tijdens de opeenvolgende vluchten aan spieren verliezen doordat zij hun eiwitreserve aanspreken om hun enrgiebehoefte te dekken. Duiven moeten aldus kunnen beschikken over zeer hoogwaardig eiwit. De spieropbouw gebeurt hoofdzakelijk in de rustfaze wat betekent dat je dit eiwit best toedient als de duiven thuis komen van training of van de wedstrijd. Het zuurstof verbruik is bij een duif tijdens de rust 5 maal hoger als bij de mens en tijdens de vlucht meer dan tien maal hoger. Hieruit blijkt dat het zeer belangrijk is voor het prestatievermogen dat de vetten, koolhydraten, eiwitten en zuurstof zeer snel naar de spiercellen getransporteerd worden. Hoe sneller dit transport gebeurt hoe meer energie de duif per tijdseenheid kan produceren en hoe beter haar vliegprestaties. In het begin van het seizoen 1maal per week toedien en naarmate de vluchten zwaarder worden 2 tot 3 maal toedienen.

Samenstelling

1000 ml: x 19,00 EUR
5000 ml: x 85,00 EUR

Puravital

Bij het vliegen verbruiken duiven zeer veel energie en worden zeer veel afvalstoffen geproduceerd. De lever speelt een belangrijke rol bij de eleminatie van deze afvalstoffen. Blauwe verkleuring van de borstspieren wijst vaak op een verminderde conditie of te enengierijke voeding waardoor we een overbelasting krijgen van de lever. Puravital dat samengesteld is uit verschillende plantenextracten stimuleert de ontgiftigende werking van de lever na een zware vlucht , bij te energierijke voeding en tijdens de rui. Na een zware vlucht adviseer ik een kuur van 7 dagen. Bij het begin van de rui een kuur van 10 dagen en nadien 2 x/ week tot de rui voorbij is.

Samenstelling

500 gr: x 10,50 EUR

Recup Forte

Recup forte is a blend of electrolytes, trace elements, sugars, vitamins and amino-acids. It is a powerful energy supplement. It ensures quick and optimal recovery after strong efforts. The electrolytes support the fluid balance and ensures an optimal acid-base balance in muscles and blood. It supports the performance and general condition.

Samenstelling

500 ml: x 24,50 EUR
5000 ml: x 230,00 EUR

SB Special

Duiven worden continu blootgesteld aan stress.( kweken, trainen, wedstrijdvliegen ,rui) Deze stress heeft een enorme invloed op de vliegprestatie en ondermijnt de gezondheidstoestand bij jonge duiven. Door de stress zijn jonge duiven die besmet zijn met circovirus enorm gevoelig voor andere infecties zoals trichomonas,adenovirus, coccidiose, herpes paramyxovirus,paratyfus, coliinfectie etc. Sb special en cck zijn 2 producten op basis van plantenextracten die de afweer bij de duiven verhogen , de stress verminderen en de ontwikkeling van schadelijke elementen voorkomen.

Samenstelling

500 ml: x 12,00 EUR

Vichol

Vichol is enriched by L-carnithine and vit B 12. L–carnithine stimulates the transformation from fat into energy. Vichol stimulates the production of extra energy because it regulates the metabolism of fat. It’s a stimulator of liver and kidney functions. It stimulates appetite. It reduces stress which is very important to obtain better resistance against harmful micro-organisms.

Samenstelling

30 ml: x 8,00 EUR

Corylyse

Corylyse is beneficial to maintain eye health. It increases the resistance against harmful micro-organisms.

Samenstelling

50 ml: x 16,00 EUR
250 ml: x 68,50 EUR

CCK

CC cur is a biological product based on herb extracts. It prevents disrupted intestinal function. It is very useful with bacterial and fungal infections. CC cur is recommended in situations of stress and in harmful periods in which micro-organisms attack the racing pigeon. Pigeons become healthier and more vital.

Samenstelling